Премиерот Заев и министерот Филипче ќе ја посетат Универзитетската клиника за пластична и реконструктивна хирургија

Во петок (07.06.2019), со почеток во 13:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и министерот за здравство, Венко Филипче, ќе ја посетат Универзитетската клиника за пластична и реконструктивна хирургија во Скопје. 
 

Календар Влада: 
E premte, Qershor 7, 2019 - 13:00 to E shtunë, Qershor 8, 2019 - 13:45