Изјава за медиуми на премиерот Заев и министерот Филипче

Во вторник (10.12.2019), во 17:00 часот во поликлиника „Јане Сандански“ во просториите на „Роса - школо за родителство“ изјави за медиуми ќе дадат претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и министерот за здравство, Венко Филипче.

 

Календар Влада: 
E martë, Dhjetor 10, 2019 - 17:00 to 18:00