Обраќање на премиерот Спасовски и директорот на АМС Каевски на отпочнување градежни активности - изградба на базен Тетово

Утре (недела) 09.02.2020 со почеток во 12:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, заедно со директорот на Агенција за млади и спорт, Дарко Каевски ќе се обратат на отпочнувањето на градежните работи на базенот во Тетово, како дел од првата фаза на проектот „Изградба на 14 пливачки базени“.

Календар Влада: 
E diel, Shkurt 9, 2020 - 12:00 to E hënë, Shkurt 10, 2020 - 12:45