Прес-конференција на вицепремиерката Царовска, министерот Адеми, заменик министерот Бајрактар, дополнителната заменик министерка Шкријељ и министерот Димковски

На 29.04.2020 (среда) со почеток во 12:30 часот заменичката на претседателот на Владата, задолжена за економски прашања и за координација со економските ресори, Мила Царовска, министерот за образование и наука, Арбер Адеми, заменик министерот за труд и социјална политика, Ѓонул Бајрактар, дополнителната заменик министерка, Санела Шкријељ и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски ќе одржат прес-конференција. 

Календар Влада: 
E mërkurë, Prill 29, 2020 - 12:30 to 13:30