Прес-конференција на Фатмир Битиќи, советник на премиерот

На 30.4.2020 (четврток) со почеток во 12:00 часот советникот на премиерот, Фатмир Битиќи ќе одржи прес-конференција

Календар Влада: 
E enjte, Prill 30, 2020 - 12:00 to 12:30