Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

На 30.4.2020 година со почеток во 12:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница, која ќе се одвива преку видео-интернет комуникација.
 

Календар Влада: 
E enjte, Prill 30, 2020 - 12:00 to E premte, Maj 1, 2020 - 12:45