Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче, на 14.05.2020 година во 11:15 часот, ќе одржи прес-конференција.

 

Календар Влада: 
E enjte, Maj 14, 2020 - 11:15 to E premte, Maj 15, 2020 - 11:45