Прес-конференција на претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска

На 14.10.2020 година (среда) во 12:00 часот прес-конференција ќе одржи претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска.

Календар Влада: 
E mërkurë, Tetor 14, 2020 - 12:00 to E enjte, Tetor 15, 2020 - 12:45