Премиерот Заев во обиколка на претоварна станица за одложување на стари печки

На 16.10. 2020 година со почеток во 10:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, придружуван од градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов и генералниот директор на АД „Електрани на Северна Македонија“ Васко Ковачевски ќе извршат обиколка на претоварна станица во Скопје, каде се одложуваат стари печки и други нееколошки грејни тела.

Календар Влада: 
E premte, Tetor 16, 2020 - 10:00 to E shtunë, Tetor 17, 2020 - 10:45