Владата на Северна Македонија ќе ја одржи 26-тата седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, со почеток во 11:00 часот, ќе ја одржи редовната 26-та седница со повеќе точки на дневен ред од интерес на граѓаните и од својата програма за работа.

Календар Влада: 
E hënë, Dhjetor 7, 2020 - 11:00 to E martë, Dhjetor 8, 2020 - 11:45