Премиерот Заев, министерот Спасовски и градоначалникот на Ресен Гошаревски во увид на реновираниот објект на ОВР Ресен

Денеска претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и градоначалникот на Општина Ресен, Живко Гошаревски, ќе извршат увид на реновираниот објект на ОВР Ресен.

Календар Влада: 
Среда, Мај 5, 2021 - 09:30 to 10:30