Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

На 09.09.2021 година (четврток) со почеток во 17:30 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за здравство Венко Филипче. 
 

Календар Влада: 
E enjte, Shtator 9, 2021 - 17:30 to 18:30