Прес-конференција на портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа

Денеска, 15.09.2021 година (среда) со почеток во 13:00 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа.

Календар Влада: 
Среда, Септември 15, 2021 - 13:00 to 14:00