Прес-конференција на министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири

Денеска, 02.12.2021 година (четврток) со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири. Тема на прес-конференцијата ќе биде Предлог-буџетот на Министерството за информатичко општество и администрација за 2022 година.
 

Календар Влада: 
Четврток, Декември 2, 2021 - 11:00 to 12:00