Прес-конференција на премиерот Димитар Ковачевски и министерот за надворешни работи Бујар Османи

На 07.02.2023 година (вторник) во 14:15 часот, во Медија центарот на Владата ќе се одржи прес-конфренција на премиерот Димитар Ковачевски и министерот за надворешни работи, Бујар Османи. 

Темата на прес-конференцијата е Презентирање на усвоениот План за активности во рамки на Стратешкиот дијалог меѓу Северна Македонија и САД.

Прес-конференцијата можете да ја проследите и во живо на следните линкови:

Прес конференција на Премиерот Ковачевски и министерот за надворешни работи, Бујар Османи

Konferencë për shtyp e Kryeministrit Kovaçevski dhe ministrit të Punëve të Jashtme, Bujar Osmani

Календар Влада: 
Вторник, Февруари 7, 2023 - 14:15 to 15:15