Претседателот на Владата Димитар Ковачевски на традиционално закројување на лозје во село Ресава, Oпштина Кавадарци

На 14.02.2023 година (вторник), во 10:00 часот претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, заедно со министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски ќе присуствуваат на специјалниот настан - традиционално закројување на лозје во село Ресава, Oпштина Кавадарци.

Календар Влада: 
Вторник, Февруари 14, 2023 - 10:00 to 11:00