Прес-конференција на соработникот за енергетика Андонов

Денеска, 22.02.2023 година (среда) со почеток во 13:30 часот прес-конференција ќе одржи соработникот за енергетика во Канцеларијата на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Виктор Андонов на која ќе информира за енергетската состојба.

 

Календар Влада: 
Среда, Февруари 22, 2023 - 13:30 to 14:30