ЗПВРСМ Битиќи ќе се обрати на настан по повод Проектот за локална и регионална конкурентност

На 13.04.2023 година (четврток), заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија, задолжен за економски прашања, координација со економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, ќе се обрати на настанот по повод претставување на успешните проекти поддржани во рамки на Проектот за локална и регионална конкурентност кој ќе се оддржи во винаријата „Лазар“, во Кавадарци со почеток во 11 часот.
 

Календар Влада: 
Четврток, Април 13, 2023 - 11:00