Прес-конференција на премиерот Димитар Ковачевски и министерот за информатичко општество и администрација Азир Алиу

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски, заедно со министерот за информатичко општество и администрација Азир Алиу, на 18.04.2023 година (вторник), со почеток во 14:00 часот во Медија центар ќе одржи прес-конференција на тема дигитализација.

Прес-конференцијата може да се следи во живо на следните линкови:

Прес- конференција во живо на македонски јазик

Прес- конференција во живо на албански јазик

Календар Влада: 
Вторник, Април 18, 2023 - 14:00 to 15:00