Премиерот Ковачевски во посета на Струга

Ве известуваме дека на 27.12.2023 година (среда) претседателот на Владата на Република Македонија, Димитар Ковачевски ќе ја посети општина Струга. 

Во 11:30 часот премиерот Ковачевски ќе присуствува и ќе има свое обраќање на официјалното отворање на затворениот пливачки базен во Струга.

После официјалното отворање на базенот, предвидени се изјави за медиумите.

Локација

Во 12:55 часот, премиерот Ковачевски ќе присуствува и ќе има свое обраќање на настан по повод увид во реконструкција на ООУ „Браќа Миладиновци” во Струга.

Училиштето е на истата локација веднаш до базенот.

Локација
 

Календар Влада: 
Среда, Декември 27, 2023 - 11:30 to 13:30