Средба на премиерот Џафери со амбасадори на држави членки на ЕУ/Takimi i Kryeministrit Xhaferi me ambasadorët e shteteve anëtare të BE-së

Премиерот на Република Северна Македонија, Талат Џафери, на 05.02.2024 година (понеделник) со почеток во 11:00 часот, во Свечената сала во Владата, ќе оствари заедничка средба со Амбасадорот на ЕУ и  амбасадорите на земјите членки на ЕУ во Република Северна Македонија.


Kryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, më 05.02.2024 (E hënë) me fillim në ora 11:00, në Sallën solemne të Qeverisë, do të zhvillojë takim të përbashkët me Ambasadorin e BE-së dhe ambasadorët e vendeve anëtare të BE-së në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

 

Календар Влада: 
Понеделник, Февруари 5, 2024 - 11:00 to 12:00