Премиерот Џафери во посета на Универзитетот и студентскиот дом во Тетово / Kryeministri Xhaferi në vizitë në Universitetin dhe konviktin studentorë në Tetovë

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Талат Џафери на 19.02.2024 година (понеделник) ќе го посети Универзитетот Тетово и студентскиот дом Тетово.
 
Премиерот Џафери во 10:30 часот после обиколката на студентскиот дом Тетово, ќе даде изјава за медиумите.

Линк до локација


Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, me 19.02.2024 (të hënën) do të vizitojë Universitetin e Tetovës dhe konviktin studentorë në Tetovë.

Kryeministri Xhaferi në ora 10:30 pas vizitës që do ti bëjë konviktit studentorë në Tetovë, do të jap deklaratë për media.

Link për lokacionin

Календар Влада: 
E hënë, Shkurt 19, 2024 - 10:00 to 11:00