84-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
22.09.2022 - 15:45
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (327.25 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Барање на дополнителни финансиски средства за санација на Спортски Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ во Скопје