[Најава] Изјава за медиуми на ПВРСМ Заев, ЗПВРСМ Анѓушев и министерката за ТСП Царовска

Во вторник (15.10.2019) со почеток во 12:50 часот, во Свечената сала на Владата на РСМ, изјави за медиуми ќе дадат претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, заменик на претседателот на Владата на РСМ задолжен за економски прашања и координација со економските ресори, Кочо Анѓушев и министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска. 

Календар Влада: 
E martë, Tetor 15, 2019 - 12:45 to 13:45