Премиерот Спасовски, вицепремиерот Османи и министерот Филипче во Обиколка на новата операциона сала на Клиниката за торакална и васкуларна хирургија „Мајка Тереза“ во Скопје

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, придружуван од заменикот на претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи и министерот за здравство, Венко Филипче ќе ја посетат новата операциона сала на Клиниката за торакална и васкуларна хирургија во Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ во Скопје. 

Календар Влада: 
Среда, Јануари 22, 2020 - 11:00 to Четврток, Јануари 23, 2020 - 11:45