Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

На 13.04.2020 година со почеток во 14:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница.

 

Календар Влада: 
E hënë, Prill 13, 2020 - 14:00 to E martë, Prill 14, 2020 - 14:45