Прес-конференција на премиерот Заев и министерот за финансии Бесими за предлог - Буџет 2021

На 11.11.2020 година (среда) со почеток во 14:00 часот, прес-конференција ќе одржи претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и министерот за финансии, Фатмир Бесими.

Календар Влада: 
E mërkurë, Nëntor 11, 2020 - 14:00 to E enjte, Nëntor 12, 2020 - 14:45