Настан на Владата на Република Северна Македонија по повод првите 100 дена Влада

На 14 декември 2020 година (понеделник), со почеток од 10:30 часот, во медија центарот на Владата, ќе се одржи настан по повод реализираното во првите 100 дена Влада.
 

Календар Влада: 
E hënë, Dhjetor 14, 2020 - 10:30 to 11:30