Премиерот Заев со интензивна агенда во Струмичкиот Регион

Денес, 19.02.2021 , премиерот Зоран Заев ќе има интензивна агенда во Струмичкиот Регион.

Премиерот Заев придружуван од министерката за образование и наука Мила Царовска ќе биде дел од двете јавни расправи за реформите во средното стручно образование заедно со градоначалниците, претставници на Министерството за образование и наука, директорите на средните стручни училишта и претставници на компаниите.

Настаните ќе се одвиваат на следниве локации:

12:30 часот: Богданци, Дом на култура “Бран Петрушев‘‘;

14:30 часот: Струмица, Дом на Армијата.

 

Календар Влада: 
E premte, Shkurt 19, 2021 - 00:00 to 23:45