Потпишување меморандум за соработка помеѓу Владата на Република Македонија и Владата на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска

Среда, 13 јуни 2018 година, министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност, Роберт Поповски ќе потпише меморандум за соработка со амбасадорот на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска во Република Македонија, Чарлс Гарет. 

Настанот ќе се одржи во Медиа центарот на Владата, во 10:30 часот. 

Календар Влада: 
E mërkurë, Qershor 13, 2018 - 10:30 to 11:30