Прес-конференција на министрите за финансии и труд и социјална политика Тевдовски и Царовска

Денеска во 12:00 часот во Медија центарот на Владата на Република Македонија ќе се одржи прес-конференција на која ќе се обратат министерот за финансии, Драган Тевдовски и министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска.

Календар Влада: 
E shtunë, Nëntor 3, 2018 - 12:00 to E diel, Nëntor 4, 2018 - 12:45