Zëdhënësit e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut

Mile Boshnjakovski Muamet Hoxha

 

Telefoni i kontaktit:

 

+389 (0) 70 248 278 - Mile Boshnjakovski

+389 (0) 76 445 907 - Muamet Hoxha

 

E-mejli për kontakt:

 

portparol@gs.gov.mk
portparol@vlada.gov.mk
mile.boshnjakovski@vlada.gov.mk
muamet.hoxha@gs.gov.mk

 

Twitter:

https://twitter.com/portparolVRM

 

Telegram:

https://t.me/joinchat/AAAAAEMCjeREfErnR1ip-A

Të nderuar,

Në interes të informimit transparent dhe llogaridhënës ndaj publikut, qytetarëve, gazetarëve dhe mediave për aktivitetet e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut i publikojmë informacionet e kontaktit të zëdhënësit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Mile Boshnjakovski.