Заедничка прес-конференција на министрите Манчевски и Папас

Во вторник (19.02.2019) со почеток во 11:30 часот, во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски и министерот за дигитални политики, телекомуникации и медиуми на Република Грција, Никос Папас ќе одржат прес-конференција.

Календар Влада: 
E martë, Shkurt 19, 2019 - 11:30 to 12:30