Konferenca e rregullt për shtyp e zëdhënësit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Muamet Hoxha

Konferencë për shtyp e zëdhënësit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Muamet Hoxha, në të cilën informoi për vendimet e mbledhjes së 140-të. Në këtë konferencë për shtyp mori pjesë edhe Sonja Jankovska, zëdhënëse e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave.