Прес-конференција на Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев

Ве известуваме дека денеска (24.07.2019), со почеток во 13:00 часот, во медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
E mërkurë, Korrik 24, 2019 - 13:00 to 13:45