Официјална посета на делегацијата на Република Србија предводена од страна на премиерката Ана Брнабиќ во Република Северна Македонија

На 26 август 2019 година (понеделник), претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, ќе биде домаќин на официјалната посета на делегацијата Република Србија предводена од страна на премиерката Ана Брнабиќ. Посетата ќе започне со отворањето на One Stop Shop на граничниот премин Табановце-Прешево.

Календар Влада: 
E hënë, Gusht 26, 2019 (All day)