Присуство на премиерот Заев на дискусија за изборен модел

Во Уставната сала на Собранието на Република Северна Македонија ќе се одржи дискусија поврзана со изборниот модел на која ќе присуствува и претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев.

Календар Влада: 
E martë, Nëntor 5, 2019 - 14:00 to E mërkurë, Nëntor 6, 2019 - 15:45