Посета на Тирана, Албанија, во рамки на забрзаната регионална соработка - продолжение на средбите од Нови Сад и Охрид на лидерите на Западен Балкан

На 20.12.2019 и 21.12.2019 година (петок и сабота), претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе учествува на настан во Тирана, Албанија, во рамки на забрзаната регионална соработка - продолжение на средбите од Нови Сад и Охрид на лидерите на Западен Балкан.  

Календар Влада: 
E premte, Dhjetor 20, 2019 (All day) to E shtunë, Dhjetor 21, 2019 (All day)