Владина делегација предводена од премиерот Спасовски ќе присуствува на Божиќна литургија во Соборниот храм „Св. Климент Охридски“

Владина делегација во состав на ПВРСМ, Оливер Спасовски, ЗПВРСМ, Бујар Османи и МЗ, Венко Филипче ќе присуствуваат на света божествена литургија по повод празникот Христовото раѓање Божиќ - во Соборниот храм „Св. Климент Охридски“ во Скопје.

Календар Влада: 
E martë, Janar 7, 2020 - 09:00 to 10:00