Прес-конференција на премиерот Спасовски и претседателот на парламентарната група „Renew Europe“, Дациан Циоло

Утре, (петок) 21.02.2020 година со почеток во 12:15 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски и претседателот на парламентарната група „Renew Europe“, Дациан Циолос ќе одржат прес-конференција во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
E premte, Shkurt 21, 2020 - 12:15 to 13:15