Прес-конференција на министерот за здравство, д-р Венко Филипче

Mинистерот за здравство, д-р Венко Филипче ќе одржи прес-конференција во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
E mërkurë, Mars 11, 2020 - 12:30 to 13:30