Премиерот Спасовски и заменик министерот Макрадули во посета на Шуто Оризари на увид во работите на училиштето „Браќа Рамиз-Хамид“

На 01.07.2020 година со почеток од 12:30 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски и заменик министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули ќе извршат увид во работите на училиштето „Браќа Рамиз-Хамид“ во Oпштина Шуто Оризари.

Календар Влада: 
E mërkurë, Korrik 1, 2020 - 12:30 to 13:30