Прес-конференција на министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски

На 17.09.2020 година (четврток) со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски.

Календар Влада: 
E enjte, Shtator 17, 2020 - 11:00 to E premte, Shtator 18, 2020 - 11:45