Прес-конференција на претседателот на Владата Зоран Заев и министерката за образование и наука Мила Царовска за презентација на Националната платформа за онлајн учење

На 18.09.2020 година (петок) со почеток во 12:00 часот во Медија центарот, претседателот на Владата Зоран Заев и министерката за образование и наука Мила Царовска ќе одржат прес-конференција на која ќе ја презентираат Националната платформа за онлајн учење.
 

Календар Влада: 
E premte, Shtator 18, 2020 - 12:00 to 13:00