Прес-конференција на премиерот Заев по состаноците со челниците на ЕУ

На 22.10.2020 година, со почеток во 16:30 часот, прес-конференција по видео состаноците со челниците на ЕУ ќе одржи претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев.

Календар Влада: 
E enjte, Tetor 22, 2020 - 16:30 to 17:30