Прес-конференција на министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири за промоција на порталот за отворено владино партнерство

На 9.12.2020 година (среда) со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири на која заедно со Дон Кармин, директорка на Канцеларијата за општ развој на УСАИД во Северна Македонија и Бардил Јашари, извршен директор на Фондацијата Метаморфозис ќе го промовира порталот за отворено владино партнерство подготвен во рамките на Проектот на УСАИД за граѓанско учество.
 

Календар Влада: 
E mërkurë, Dhjetor 9, 2020 - 11:00 to E enjte, Dhjetor 10, 2020 - 11:45