Прес-конференција на портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа

На 30.12.2020 година (среда) со почеток во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа.

Календар Влада: 
E mërkurë, Dhjetor 30, 2020 - 12:00 to E enjte, Dhjetor 31, 2020 - 12:45