Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши

Со почеток во 12.00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за економија Крешник Бектеши. Тема на прес-конференцијата ќе бидат Програмите за работа на Министерството за економија за 2021 година.

Календар Влада: 
E hënë, Janar 18, 2021 - 12:00 to E martë, Janar 19, 2021 - 12:45