Владата ќе ја одржи 42-та седница

Владата на Република Северна Македонија денеска ќе ја одржи редовната 42-та седница.

Седницата на Владата е предвидено да започне во 21:00 часот и ќе се одржи преку видео-конференциска врска, а за заклучоците од седницата ќе информираме со соопштение веднаш штом ќе биде завршена.

Календар Влада: 
E mërkurë, Janar 27, 2021 - 21:00 to E enjte, Janar 28, 2021 - 21:45