Продолжува интензивната агенда на премиерот Заев во Струмичкиот Регион

Премиерот Зоран Заев денеска ја продолжува интензивната агенда во Струмичкиот Регион која ќе се одвива по следниов тек:

 

  • 10:30 часот во Босилово - Премиерот Зоран Заев придружуван од министерката Шахпаска во 10:30 часот ќе биде во Босилово на отворањето на новата градинка.
  • 12:00 часот во Струмица - Премиерот Зоран Заев заедно со евроамбасадорот Дејвид Гир ќе присуствуваат на отворањето на EU House (Europe House е лоцирана на ул. Сандо Масев веднаш спроти малиот парк во Струмица).
Календар Влада: 
E shtunë, Shkurt 20, 2021 - 10:30 to 13:45